Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Ajuda

Un procés participatiu és una seqüència d'activitats participatives (p.e. primer omplir una enquesta, després fer propostes, debatre-les en trobades presencials o virtuals, i finalment prioritzar-les) amb l'objectiu de definir i prendre una decisió sobre un tema específic.

Exemples de processos participatius són: un procés d'elecció dels membres d'un comitè (on primer es presenten unes candidatures, després es debat i finalment es tria una candidatura), pressupostos participatius (on es fan propostes, es valoren econòmicament i es vota amb els diners disponibles), un procés de planificació estratègica, la redacció col·laborativa d'un reglament o norma, el disseny d'un espai urbà o la producció d'un pla de polítiques públiques.

Termini d'aportacions de la ciutadania del 18 de març al 18 d'abril de 2024 a través d'aquest ENLLAÇ

Quant a aquest procés

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú impulsa una consulta pública, amb caràcter previ a l'elaboració del Reglament d'ús de la Nau de joventut, amb l'objectiu de recollir l'opinió de la ciutadania i les organitzacions més representatives potencialment afectades pel futur reglament, tal i com preveu l'article 133 de la LLei del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Documents relacionats

Memòria de la consulta Reglament Nau de joventut
Memòria de la consulta Reglament Nau de joventut
Descarregar fitxer
Referència: VG-PART-2024-03-58

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir