Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La seva proposta ha estat acceptada per participar a les votacions dels Pressupostos Participatius 2022. Properament ens posarem en contacte amb vostè per explicar el funcionament de les votacions.

Per a més informació pot posar-se en contacte amb el Departament de Participació Ciutadana al 938140000 (ext 2040) o a participacio@vilanova.cat

Millora de parcs i places de la zona Sant Jordi

Acceptades

Millorem la plaça de l'Associació d'Alumnes Obrers, treien els dos murs verticals de formigó que hi ha per separar el petit desnivell entre una banda i l'altre. Son un element que divideixen i no aporten res. A la petita zona verda col·locar-hi taules de pic-nic per poder berenar a les tardes o simplement jugar. A la zona de terra posar-hi una taula de ping-pong. Per últim ampliar el parc amb una zona de terra tova amb llits elàstics.
Al parc de la Rambla Sant Jordi col·locar-hi taules de pic-nic i una tirolina.
A la plaça Portal de Sitges col·locar-hi unes taules de pic-nic i fer una petita zona amb sortidors d'aigua.
Millorant els parcs amb diverses atraccions atractives i diferents, fem que la nostra canalla aprengui a experimentar, els estimulem amb activitats físiques i prenen consciència del seu cos i les seves limitacions.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir