Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La seva proposta ha estat acceptada per participar a les votacions dels Pressupostos Participatius 2022. Properament ens posarem en contacte amb vostè per explicar el funcionament de les votacions.

Per a més informació pot posar-se en contacte amb el Departament de Participació Ciutadana al 938140000 (ext 2040) o a participacio@vilanova.cat

Asfaltat C/Josep Coroleu (tram F. Macia-Rodona Carretera General)

Acceptades

La proposta que es es presenta als pressupostos participatius 2022 es l’asfaltat del C/Josep Coroleu en el tram des de l’Avinguda Francesc Macia fins a la rodona de l’Avinguda Jaume Balmes.

Fa uns anys precisament; al 2018 en els pressuspostos participatius va resultar guanyadora aquesta mateixa proposta que es va fer l’asfaltat del C/ Josep Coroleu entre el tram del C/ de l’Aigua i l’Avinguda Francesc Macia.

Donat que queda un tram pendent en que hi ha moltissims forats a la via pública, degut a la gran quantitat de circulació ja que es una de les grans arteries de baixada i pujada de la vila, al gran pas de cotxes, camions i la gran quantitat de busos (urbans, interúrbans i de transport a la piscina)

Actualment hi han parades del bus urbá i del bús expres de Barcelona amb frequencia molt sovint i el desgast de la via es molt visible.

Es presenta aquesta proposta ja que pot ocasionar avaries als vehicles que hi passen i pot ocasionar caigudes als peatons.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir