Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La seva proposta ha estat acceptada per participar a les votacions dels Pressupostos Participatius 2022. Properament ens posarem en contacte amb vostè per explicar el funcionament de les votacions.

Per a més informació pot posar-se en contacte amb el Departament de Participació Ciutadana al 938140000 (ext 2040) o a participacio@vilanova.cat

Arreglar la totalitat dels carrers afectats del barri de Santa Maria.

Via pública: Estat de les voreres:
Després de l’enviament de 350 incidències per part dels veïns del Barri de Santa Maria, denunciant l’estat de les voreres. Preguem la Necessitat d ‘actuacions urgents de manteniment i millores de les voreres del barri de santa Maria , degut al aixecament del paviment de les mateixes pel creixement de les arrels d’alguns arbres. Dificultant el pas dels vianants en la marxa i en la accessibilitat a la vivenda, amb el conseqüent risc de caigudes.
També llur aixecament de les voreres en alguns punts, propicia filtracions d’aigües pluvials,
amb el conseqüent deteriorament de les instal·lacions de cablejat de llum , aigua i gas que van per sota de les voreres.
Llistat de carrers més Afectats
1. Magnòlies
2. Mèlies
3. Llorers
4. Castanyers
5. Xicrandres
6. Til·lers
7. Plàtans
8. Roures
9. Mimoses
10. Avinguda del terme
11. Fondo somella
En L’execució del pla de PERI als anys 1990, quan es va portar a cap la urbanització total del barri de santa Maria de Vilanova i la Geltrú, no es va contemplar la normativa urbanística actual, de construir les voreres en dimensió de 1,50m d’amplada. Disposant la majoria de carrers afectats amb voreres aixecades, amb dimensions mes estretes d’amplada amb especies d’arbres plantats; que al no tindre prou espai de desenvolupament de creixement de les arrels han acabat aixecant el paviment.
Actualment i des de fa varis anys (10 anys) ,hi han carrers dels anomenats afectats en aquest informe amb arbres tallats , que donen un deteriorament estètic de l’entorn del barri de Santa Maria. Demanem si us plau a l’Ajuntament per petició veïnal que es substitueixin per especies adequades a les dimensions de les voreres que es disposa, si ho permet la normativa actual. Com podrien ser les moreres, o arbrers d’arrels petites.
Hi ha carrers com Castanyers que els veïns ens fan la queixa que no han pogut instal·lar la fibra Óptica per haver-hi un entramat d’arrels al clavegueram de la via pública que els hi dificultava a la companyia de telecomunicacions el pas del cablejat. Sol·licitem neteja i manteniment d’aquests punts.
Fem recordatori de la necessitat de pintura i manteniment dels passos de vianants, i la creació de punts d’accés de passos de vianants als carrers mes transitats, con L’avinguda del terme, carrer dels salzes, carrer dels oms, etc..
També s’hauria de revisar la senyalística que està feta malbé
Per aquests motius exposats anteriorment proposem arreglar la totalitat dels carrers afectats, detallats en aquest informe del Barri de Santa Maria .

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir