Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta no ha estat acceptada perquè:

La teva proposta no ha estat acceptada als Pressupostos Participatius 2022 per no adequar-se als criteris de viabilitat tècnica o econòmica definits a la normativa de funcionament.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb el Departament de Participació ciutadana a participacio@vilanova.cat 938140000 ext.2040

Els projectes finalistes es publicaran el dilluns 12 de setembre i les votacions seran del 19 de setembre al 3 d’octubre.

Gràcies per la teva atenció

Ampliación de carril bici y patinetes

No acceptada

Los patinetes empiezan a ser un problema en la seguridad de peatones, especialmente en el centro. A pesar de las medidas oficiales, sus usuarios (especialmente de grupo adolescente) los introducen en cualquier calle, dirección y velocidad.

Actualmente el carril bici de Vilanova sólo recorre el perímetro exterior, y ayudaría a la circulación de bici y patinetes ampliarlo a más calles y al interior/centro de la ciudad.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir