Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta no ha estat acceptada perquè:

La teva proposta no ha estat acceptada als Pressupostos Participatius 2022 per no adequar-se als criteris de viabilitat tècnica o econòmica definits a la normativa de funcionament.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb el Departament de Participació ciutadana a participacio@vilanova.cat 938140000 ext.2040

Els projectes finalistes es publicaran el dilluns 12 de setembre i les votacions seran del 19 de setembre al 3 d’octubre.

Gràcies per la teva atenció

Sancions als amos de gossos sense ampolla d'aigua

No acceptada

Proposo aplicar sancions (reals i que es facin efectives) als amos de gossos que els treguin a passejar sense lligar i sense dur l'ampolla d'aigua per diluir l'orina. Evidentment, també a aquells amos de gossos que, tot i dur l'ampolla, no dilueixin l'orina del gos i no la netegin de cap manera. Això ja ho tenen en marxa ciutats com Reus, Mataró o Girona. És indispensable per educar els amos de gossos en un civisme BÀSIC. No haurien de deixar pixar el gos a les façanes de cases on viu gent; com que ho fan impunement, almenys que ho dilueixin amb aigua. És molt trist haver de demanar tan poc!

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir