Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta no ha estat acceptada perquè:

La teva proposta no ha estat acceptada als Pressupostos Participatius 2022 per no adequar-se als criteris de viabilitat tècnica o econòmica definits a la normativa de funcionament.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb el Departament de Participació ciutadana a participacio@vilanova.cat 938140000 ext.2040

Els projectes finalistes es publicaran el dilluns 12 de setembre i les votacions seran del 19 de setembre al 3 d’octubre.

Gràcies per la teva atenció

Asfaltar passeig maritim

No acceptada

Pasejeu pel paseig de Sitges i pel de Vilanova i la diferencia es abismal. El disseny del nostre es anticuat i poc útil. Desde la meva opinio tot el passeig hauria d estar asfaltat com el de Sitges, sense sorra pels laterals, ja que sempre acaben embrutant la part central, i la majoria de rajoles del terra estan esquerdades. Instalar mes bancs amb respaldo i menys sorra ni pedretes. Hauria d estar asfaltat fins al menys la zona del trenet

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir