Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta no ha estat acceptada perquè:

La teva proposta no ha estat acceptada als Pressupostos Participatius 2022 per no adequar-se als criteris de viabilitat tècnica o econòmica definits a la normativa de funcionament.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb el Departament de Participació ciutadana a participacio@vilanova.cat 938140000 ext.2040

Els projectes finalistes es publicaran el dilluns 12 de setembre i les votacions seran del 19 de setembre al 3 d’octubre.

Gràcies per la teva atenció

Mantenimiento de la limpieza

No acceptada

Mi propuesta es el mantenimiento escrupuloso de la limpieza de la ciudad con más personal , más equipo material, como vehículos escoba o camiones cisterna que rieguen las aceras. Mantener limpios los contenedores de basura y cambiar los que están deteriorados.
Limpieza de las paredes con pintadas y arreglo de la parte baja de farolas que están oxidadas por los pises de los perros.
Además, retirada de postes,pilonas,colores pintados en el suelo,rojo,azul,blanco,amarillo,verde... de las carreteras de la ciudad que tambien ensucian visualmente el aspecto de las calles. En resumen ,limpieza,limpieza,limpieza para comenzar a ser una ciudad de verdad verde , viva e inclusiva.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir