Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La seva proposta ha estat acceptada per participar a les votacions dels Pressupostos Participatius 2022. Properament ens posarem en contacte amb vostè per explicar el funcionament de les votacions.

Per a més informació pot posar-se en contacte amb el Departament de Participació Ciutadana al 938140000 (ext 2040) o a participacio@vilanova.cat

Peatonalitzar el carrer Barcelona

Acceptades

Per a moltes famílies, el carrer Barcelona, a la Geltrú, és un enllaç principal entre el nucli antic i l'escola Sant Jordi, però aquest carrer suporta un elevat nivell de trànsit de vehicles. La seva llargada i traçat recte fan que molts vehicles hi passin a velocitats superiors als 70 km/h (quan la velocitat màxima és de 30 km/h), posant en perill la vida de nens, famílies i gent gran que creuen el carrer durant tot el dia. La falta de visibilitat a la cantonada del carrer Santa Maria fa que encara sigui més perillós el pas de zebra que travessa el carrer. Amb l'obertura de la rambla Sant Jordi, que pot suportar molt més trànsit, ja no té sentit que el carrer Barcelona sigui una artèria de circulació com ho ha estat en el passat. Caldria limitar-ne el trànsit a l'entrada i sortida de veïns i integrar-lo dins el pla de pacificació de la Geltrú, fent-lo peatonal pel bé del veïnat i de les famílies que el travessen de camí a l'escola.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir