Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Estudi viabilitat de l'Edifici de Calderes com a equipament del barri de mar

L'edifici Calderes, de propietat municipal, es preveia destinar com a equipament cultural i social del barri. Considerem que hauria de contemplar diferents serveis com una Biblioteca Pública, un Centre Cívic, espai per a les dues Associacions de Veïns, sala polivalent, la possible ampliació del CAPI, un important Centre de Dia per a la gent gran, noves dependències municipals... La viabilitat d'aquest projecte resoldria el gran dilema sobre l'ús que cal donar a un edifici cada dia més deteriorat, malgrat ubicar-se en un indret immillorable per a la ciutat i al bell mig d'un barri en plena expansió.

La proposta es concreta en l'encàrrec de diversos estudis previs, com per exemple la diagnosi estructural, col·locació del tancament provisional de les obertures exteriors , la neteja interior de l'edifici i el procés participatiu per definir els usos de l'equipament.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir