Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Començar a afegir projectes. Assigna com a mínim 120.000 € amb els projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.

Assignat 0 € Mínim 120.000 € Pressupost 150.000 €
Assignat 0 € Mínim 120.000 € Pressupost 150.000 €

Pressupost excedit

No es pot afegir aquest projecte perquè sobrepassaria el màxim del pressupost disponible. Si ho desitges, pots eliminar un projecte ja seleccionat per a poder votar d'acord amb les teves preferències.

Confirmar vot

Votació

Aquests són els projectes que has seleccionat per formar part del pressupost.

Votació

44.Millores a les llars d'infants municipals: zona d'ombra a la Baldufa i tanca protectora a l'Escateret

Tanca protectora a la llar d'infants l'Escataret:

Som els pares i mares dels alumnes de la Llar d'infants l'Escateret i veiem la necessitat, per la seguretat de tots els infants, de muntar una tanca protectora a la reixa del pati que dóna a la Rambla Sant Jordi. El peu d'un infant cap dins el forat de la reixa i a banda, amb aquesta solució s'evitaria que qualsevol persona pugui donar objectes als infants.

La proposta es concretaria en doblar la reixa de la part inferior de les tanques.


Zona d'ombra a la llar d'infants La Baldufa:

La Baldufa és un espai municipal adreçat a l’educació infantil de 1r cicle, donant servei a un total de 107 infants en 7 aules: 1 aula de 4 a 12 mesos; 3 aules d’1 a 2 anys; i 3 aules de 2 a 3 anys. L’edifici de La Baldufa no disposa d’una estructura que possibiliti generar ombra a totes les 7 aules dels infants i als patis contigus, dificultant la mitigació de l’efecte de la calor i de l’exposició als raigs ultraviolats. Aquestes aules estan orientades a oest, això implica una exposició solar significativa en una gran part de l’horari de funcionament. A més, és important referir que el curs escolar de La Baldufa finalitza a la penúltima setmana de juliol, és a dir, un mes més tard que les escoles. Aquest fet fa que tingui una major exposició a temperatures d’estiu elevades.  La present proposta consisteix en millorar el benestar dels infants així com del personal de La Baldufa (educadores, personal administratiu i tècnic) a partir de l’aplicació d’estructures fixes o desmuntables (p.e., veles, tendals, gelosia amb lamel•les orientables d'alumini) que generin ombra a les aules dels infants i als patis contigus.
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir