Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Començar a afegir projectes. Assigna com a mínim 120.000 € amb els projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.

Assignat 0 € Mínim 120.000 € Pressupost 150.000 €
Assignat 0 € Mínim 120.000 € Pressupost 150.000 €

Pressupost excedit

No es pot afegir aquest projecte perquè sobrepassaria el màxim del pressupost disponible. Si ho desitges, pots eliminar un projecte ja seleccionat per a poder votar d'acord amb les teves preferències.

Confirmar vot

Votació

Aquests són els projectes que has seleccionat per formar part del pressupost.

Votació

28. Restaurar la zona del trenet del Parc Ribes Roges

Fa dècades que aquest emblemàtic parc de trenets del qual Vilanova i la Geltrú n'hauria de presumir s'ha anat degradant, els turons que estan sobre del pont s'han erosionat, no funcionen les fonts que antigament hi havia, i en general te un aspecte de deixadesa. Amb una mica de manteniment i jardineria se li podria tornar a donar vida a aquest singular parc que una ciutat del ferrocarril com es Vilanova i la Geltrú.


Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir