Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Generar espais d’ombra a “La Baldufa, Espai municipal per a la infància”

La Baldufa és un espai municipal adreçat a l’educació infantil de 1r cicle, donant servei a un total de 107 infants en 7 aules: 1 aula de 4 a 12 mesos; 3 aules d’1 a 2 anys; i 3 aules de 2 a 3 anys.

L’edifici de La Baldufa no disposa d’una estructura que possibiliti generar ombra a totes les 7 aules dels infants i als patis contigus, dificultant la mitigació de l’efecte de la calor i de l’exposició als raigs ultraviolats. Aquestes aules estan orientades a oest, això implica una exposició solar significativa en una gran part de l’horari de funcionament. A més, és important referir que el curs escolar de La Baldufa finalitza a la penúltima setmana de juliol, és a dir, un mes més tard que les escoles. Aquest fet fa que tingui una major exposició a temperatures d’estiu elevades.

La present proposta consisteix en millorar el benestar dels infants així com del personal de La Baldufa (educadores, personal administratiu i tècnic) a partir de l’aplicació d’estructures fixes o desmuntables (p.e., veles, tendals, gelosia amb lamel•les orientables d'alumini) que generin ombra a les aules dels infants i als patis contigus.

En el fitxer adjunt a aquesta proposta es presenta una primera aproximació tècnica i econòmica a la intervenció necessària.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir