Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Ordenació vial C/Providencia sector Geltrú

Acceptades

El tram del carrer Providencia entre carrer Unió i Plaça del Alumnes Obrers va significar l'eix comercial del sector nou de la Geltrú els anys 70-80-90 ,aquest eix ara substituït per l'avinguda Garraf a fet desaparèixer pràcticament tot l'entramat comercial amb la conseqüent degradació de les possibilitats comercials.
Es per això que crec que ell carrer Providencia hauria de continuar amb el ja consolidat tram peatonal fins arribar a la plaça dels Alumnes Obrers
Malgrat aquesta proposta i segurament el cost d'intervenció no s'ajustaria al pla municipal si que serviria per engegar el projecte en una primera fase.
En aquest moment les aceres son de 80 cmt i no adaptades a minusvalies,cotxets d'infants o carrets de compra a tall d'exemple.
Crec que aquesta proposta cal tenir-la en consideració i dignificar un carrer que fa de vincle d'unió amb el centre Ciutat.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir