Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Ajuda

Un procés participatiu és una seqüència d'activitats participatives (p.e. primer omplir una enquesta, després fer propostes, debatre-les en trobades presencials o virtuals, i finalment prioritzar-les) amb l'objectiu de definir i prendre una decisió sobre un tema específic.

Exemples de processos participatius són: un procés d'elecció dels membres d'un comitè (on primer es presenten unes candidatures, després es debat i finalment es tria una candidatura), pressupostos participatius (on es fan propostes, es valoren econòmicament i es vota amb els diners disponibles), un procés de planificació estratègica, la redacció col·laborativa d'un reglament o norma, el disseny d'un espai urbà o la producció d'un pla de polítiques públiques.

Quant a aquest procés

"L'Alcalde al teu barri" té l'objectiu de recollir de forma directa les inquietuds, opinions i propostes dels veïns i veïnes dels barris de la ciutat.

Banner alcalde al teu barri
Documents relacionats

Acta visita Molí de Vent 7 de març 2024
Acta visita Molí de Vent 7 de març 2024
Descarregar fitxer

Espais de participació relacionats

3
Referència: VG-PART-2024-03-57

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir