Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Convocatòria de Plans d'Ocupació Municipal per a persones vulnerables

La proposta de convocar varis Plans d'Ocupació Municipal cerca facilitar la contractació d'aquells col·lectius vulnerables o desafavorits previs o a partir de la crisi de la COVID-19 . La idea és poder generar llocs de treball mitjançant l'execució de les propostes escollides de la ciutadania en el Pla de reactivació econòmica. Com son les que fan referència a les obres de rehabilitació i millors de la via pública, d'instal·acions; creació de nous equipaments i zones verdes; treballs de neteja forestal; serveis d'informació a la ciutadania o dinamització d'espais...

Aquesta proposta contribueix a què baixi la taxa d’atur actual i millorar la situació socioeconòmica, personal i professional de les persones del municipi en una situació llarga d'atur, en ERTE o atur sobrevingut; joves amb dificultats per inserir-se al món laboral; persones (en especial dones) amb càrregues familiars; persones en situació d'exclusió residencial o de sensellarisme o altres col·lectius amb diferents sicuacions de vulnerabilitat que necessiten de poder disposar d'una oportunitat laboral.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir