Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Recuperació de vies i entorn rurals mas Roquer i Corral d'en Milà

Fa dos anys el nostre entorn era urbanitzable, i ens van desqualificar com a rústic. Aquest fet ha provocat una comunitat residencial, la qual se ens qualificada de il·legal, tot i que limitem amb Mas Roquer la qual te tota consideració d'urbanització.
L’entorn Pi Torrat Corral d’en Milà podria tenir un potencial interès turístic rural i ambiental força important per a la ciutat, ja que conserva parcialment un entorn ric en bosc, explotacions agrícoles, i un entorn que podria ser una oportunitat per a obrir noves rutes naturals a la ciutat les quals es podrien connectar via transport públic i a la porta del turisme al ser al costat del Càmping Vilanova Parc.
Proposem la recuperació de les connexions via camins rurals des del Càmping on hi ha el bus fins el Corral d’en Tort on hi podria haver camins cimentats per passejar la gent gran, fer excursions els joves en bicicleta i o patinet per a gaudir de instal·lacions com son les granges, els horts i les dues hípiques.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir