Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Molí de vent. Tan a prop del mar i, a la vegada, tan lluny

El barri del molí de vent està ben a prop del mar. Aquells que tenen la sort de viure a pisos alts d'aquest barri són ben conscients, gaudint de les magnífiques vistes de les que disposen.

Però a la vegada, rara vegada decideixen anar a passejar al passeig o la platja, ja que les comunicacions no són gaire agradables.

Convertim el carrer del Montseny en la Rambla del Montseny! Només tapant el torrent de Sant Joan, en el seu pas pel carrer del Montseny, i fent un pas a la vía (ja sigui por sota o per d'alt), es pot aconseguir fàcilment unir el barri de Sant Joan directament amb la Rambla de Lluís Companys.

Aprofitant el carril bici del carrer del Montseny, es pot tapar el torrent amb una rambla, a on es pugui gaudir d'un agradable passeig des del barri del Molí de vent fins a Mar.

Gràcies i salutacions!

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir