Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Ajuda

Un espai de participació és un grup format per membres d'una organització que es reuneixen periòdicament per prendre decisions sobre un àmbit o àrea específica de la mateixa.

Els espais de participació realitzen trobades, alguns són privats i altres són oberts. Si són oberts s’hi pot participar (per exemple: assistint si l'aforament ho permet, afegint punts a l'ordre del dia, o comentant les propostes i decisions preses per aquest òrgan).

Exemples: Una assemblea general (que es reuneix un cop l'any per definir les línies principals d'acció de l'organització així com als seus òrgans executius per votació), una consell assessor d'igualtat (que es reuneix cada dos mesos per fer propostes de com millorar les relacions de gènere en l'organització), una comissió d'avaluació (que es reuneix cada mes per fer el seguiment d'un procés) o una òrgan de garanties (que recull les incidències, abusos o propostes de millora dels procediments de presa de decisions) són tot exemples d'espais de participació.

Sobre aquest espai de participació

Els Consells de barris són espais de trobada entre l’Ajuntament, el veïnat, les entitats i altres agents vinculats al territori i tenen com a objectiu principal impulsar l'acció comunitària per millorar la qualitat de vida dels barris de la ciutat.

Espais de participació

4

Documents relacionats

Funcionament dels Consells de barris
Funcionament dels Consells de barris
Descarregar fitxer
Referència: VG-ASSE-2024-02-13

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir