Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Ajuda

Un espai de participació és un grup format per membres d'una organització que es reuneixen periòdicament per prendre decisions sobre un àmbit o àrea específica de la mateixa.

Els espais de participació realitzen trobades, alguns són privats i altres són oberts. Si són oberts s’hi pot participar (per exemple: assistint si l'aforament ho permet, afegint punts a l'ordre del dia, o comentant les propostes i decisions preses per aquest òrgan).

Exemples: Una assemblea general (que es reuneix un cop l'any per definir les línies principals d'acció de l'organització així com als seus òrgans executius per votació), una consell assessor d'igualtat (que es reuneix cada dos mesos per fer propostes de com millorar les relacions de gènere en l'organització), una comissió d'avaluació (que es reuneix cada mes per fer el seguiment d'un procés) o una òrgan de garanties (que recull les incidències, abusos o propostes de millora dels procediments de presa de decisions) són tot exemples d'espais de participació.

Sobre aquest espai de participació

L'espai de participació ciutadana territorial dels barris del Tacó i l'Armanyà

Hi participa l’Ajuntament, el veïnat, les entitats i tots els agents que fan projectes , activitats o serveis al territori. Té com a objectiu principal crear xarxa i impulsar el treball comunitari als barris de la ciutat.

PArticipa.vilanova.cat (1440 x 1080 px)Infografia Tacó i Armanyà_page-0001

Consulta la presentació del CONSELL DEL TACÓ I L'ARMANYÀ

Documents relacionats

Entitats i agents participants del Consell
Entitats i agents participants del Consell
Descarregar fitxer
Acta de la 1a sessió del Consell del Tacó i l'Armanyà
Acta de la 1a sessió del Consell del Tacó i l'Armanyà
Descarregar fitxer
Referència: VG-ASSE-2024-02-15

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir